Klacht: Over datum producten

op 16 september 2016 over Poiesz in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen woensdag 6 zakken unox soep gehaald (nu 1 + 1 gratis) Ik had 3 zakken indiase currysoep waarvan 2 april 2016 als tht datum hadden… 1 had ik al warm gemaakt en kwam er dus pas achter na de eerste hap die vreemd smaakte. Nu ben ik voor deze aanbieding speciaal naar veendam gereden vanuit hoogezand omdat ik net een maagoperatie heb gehad en 2 week alleen maar vloeibaar mag eten

Gewenste Oplossing:

2 nieuwe zakken indiase currysoep van unox ipv de over datum Ik woon alleen in Hoogezand en ben speciaal naar Veendam gereden voor deze aanbieding dus heen en weer rijden alleen voor de soep kost aan benzine meer dan de soep....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Poiesz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Poiesz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marijke Elderman