Klacht: Order geannuleerd; toch verzonden.

op 11 maart 2020 over BoumanOnline in de categorie Internetshops - Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaatst bij Boumanonline.nl. De bestelling zou voor het einde van de week geleverd worden. Toen deze donderdag niet binnen was heb ik een mail gestuurd met het bericht dat ik van de bestelling wilde afzien. Ik heb dit vrijdagochtend nogmaals doorgegeven via een contactformulier. Toch hebben zij vrijdagmiddag besloten de bestelling op te sturen. Ik heb de zending geweigerd, en deze is teruggestuurd. Maar ook zij weigeren het pakket terug aan te nemen..

Gewenste Oplossing:

Ik beroep me op mijn herroepingsrecht en wil van de bestelling afzien

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BoumanOnline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PieterVanAs