Klacht: Oral B tandpasta kan ik niet meer gebruiken

op 22 december 2017 over Oral B in de categorie Mondverzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs een tijdje Oral B gebruikt en kon toen allemaal sliertjes uit mijn mond trekken…ik denk dat dit komt omdat die tandpasta niet alleen een beschermlaag legt over de tanden maar over je gehele mond. Je kunt zo er zo allemaal uittrekken maar dat is nog niet eens he ergste. Mijn lippen begonnen op te zwellen. Het leek net of ik plastische chirurgie had ondergaan. Was heel raar om te zien en toen ik stopte met de tandpasta te gebruiken , waren mijn lippen na 3 dagen weer normaal. Heel vreemd en echt niet fijn.

Gewenste Oplossing:

Als Oral B tandpasta geen rare bijwerkingen heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Oral B

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Oral B nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marieke123456