Klacht: Opzetborsteltjes Oral – B & Philips

op 27 juni 2017 over Mascot Online.bv. in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste , ik laat je weten dat mijn bestelling zie titel van klacht nooit is geleverd , ik zo juist gebeld naar de klantendienst van actievandedag om het te melden , en verwijzen me bij jullie om het te laten weten of de bestelling niet op het oude adres is geleverd , vandaar ook mijn excuus door het misschien niet te laten weten van het nieuwe adres : Mellesteenweg nr 16 Wetteren ten ede . Is het mogelijk om me op de hoogte te brengen waar of niet de levering is gebeurt , dank bij boorbaat en tot later , grt hugo

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen probleem met het bedrijf er is een klein probleem van niet geleverd produkt , maar dat zal wel in orde komen ....grt hugo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mascot Online.bv.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mascot Online.bv. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sousafoon61