Klacht: Opzegtermijn van 3 maanden

op 08 september 2018 over Leesmap in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 14 augustus jl. heb ik na 10 jaar mijn abonnement bij leesmap.nl opgezegd. Op 4 september ontving ik een brief dat ik de laatste leesmap ontvang in week 46. Dit lijkt mij niet te kloppen, omdat volgens de Wet van Dam de maximale opzegtermijn 1 maand is, wat ook geldt bij een stilzwijgende abonnement van 3 maanden.

Gewenste Oplossing:

Een opzegtermijn van maximaal een maand

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leesmap

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leesmap nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WStaal