Klacht: opzegging lidmaatschap

op 11 september 2018 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb in juli opgezegd als lid en 7 juli hier een bevestiging van gehad op 7 juli…tot mijn verbazing word er op 8 aug, en 10 sept een bedrag van mijn rekening afgeschreven van 19,98 [was voorheeh 9.99 was. wat zit hier verkeerd?..had deze bedragen die m.i. onterecht van mijn rekening zijn afgehaald dan ook weer graag teruggestort gekregen…m.vr.gr. ad donders

Gewenste Oplossing:

ben tevreden als bovenstaande opgelost word

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adje1948