Klacht: Opzegging abonnement na verhoging

Geert Zuidema op 21 februari 2023 over DPG MEDIA MAGAZINES BV in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Veronica,
Wij zijn 49 jaar lid geweest van Veronica. Maar nu stellen jullie ons teleur. Wij hadden een vast bedrag afgesproken van 5.85 euro tot 08-07-2025 en niets over 40% korting. Ik heb mijn abonnement per direct opgezegd, omdat jullie de prijs verhoogd hebben. Nu zeggen jullie dat dit geen aanpassing is van de abonnement. Dit is NIET juist.
Bij een prijsverhoging van 5.85 euro naar 6.57 euro, dienen jullie (Juridisch) 2 maanden van te voren dit te melden. En dit is een wettelijke regeling om je abonnement op te zeggen. Mijn abonnr. 36149891
Bij deze zeg ik het met onmiddelijke ongang op. Mvgt G. Zuidema

Gewenste Oplossing:

Alleen als het bij de afgesproken prijs blijft.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPG MEDIA MAGAZINES BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPG MEDIA MAGAZINES BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Geert Zuidema