Klacht: opzegging abonnement koken en genieten

op 29 december 2015 over Abonnementenland in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 oktober 2015 heb ik mijn abonnement op het maandblad koken en genieten opgezegd per e-mail per eerst volgende vervaldag. De eerst volgende vervaldag is 31 december 2015. Dus ruimschoots op tijd. Op 2 december 2015 werd er voor het jaar 2016 weer abonnementsgeld van mijn bankrekening afgeschreven. Dit heb ik natuurlijk meteen terug laten storten. Ik heb meteen een e-mail gestuurd met de verwijzing naar mijn opzegging. Vandaag ontving ik het blad voor januari 2016 in de brievenbus met verzoek om het abonnementsgeld per acceptgiro te betalen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het blad niet meer sturen en ook geen verzoek tot betaling doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Abonnementenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Abonnementenland nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Abonnementenland in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Abonnementenland een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Abonnementenland

Heeft op 26 april 2017 om 16:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte,

Deze klacht is reeds behandeld.

Met vriendelijke groet,

Abonnementenland

Alle klachten die gemeld zijn door A.P.M. Stultiens