Klacht: Opzegging abonnement

op 24 juni 2017 over Forza Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had ze vorig jaar januari aangegeven dat ik mijn abonnement bij hun opging zeggen Ivm persoonlijke omstandigheden heb voor drie maanden 90 euro betaald en zij zouden mijn abonnement per direct opzeggen had ze zelfs nog gebeld of het stop was gezet en alles bleek in orde te zijn etc maar dan werd er weer maandelijkse constributie naar hun overgeschreven had ze weer gebeld en ze zeiden van dat de medewerker van het administratie er niet is en toen heb ik besloten om hun incasso te blokkeren maar dan krijg ik nu ineens een uitgave via mijn internetbankieren dat ik hun voor juli 29 euro moet betalen via creditpay na anderhalf jaar er klopt gewoon iets niet

Gewenste Oplossing:

Als zij duidelijk mijn abonnement opzeggen en mij bewijs ervoor geven dan is het probleem opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Forza Fit over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door MuhammedYildiz