Klacht: Opzeggen van verzekering HSC Rosemont

op 04 februari 2014 over HSC Rosemont in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meer dan een jaar mijn verzekering opgezegd maar deze is nog steeds NIET gestopt! Iedere maand wordt er nog automatisch het bedrag van mijn rekeningnummer afgeschreven. Ik vind dit een schande! Mijn betalingskenmerk is KM22897664 en service contact is 50156296

Gewenste Oplossing:

Dat het PER DIRECT stopt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar HSC Rosemont over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb HSC Rosemont een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mooi zo