Klacht: Opzeggen abonnement lukt niet

op 01 mei 2020 over BigGym in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer mij uit te schrijven bij Big gym maar dit lukt niet. Op de vestiging melden ze dat zij het niet kunnen maar alleen op hoofdkantoor. Hoofdkantoor is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mijn mail. Kortom, ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Help mij aub. Dit is geen eerlijke manier van zakendoen. Ik betaal netjes maar kan nu niet van ze afkomen.

Gewenste Oplossing:

Zo snel mogelijk uitschrijven. En restitutie van mijn betalen tot moment dat ik heb opgezegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door BigGym in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht SK 1983

4 maanden geleden - Biggym laat je in de kou staan. Beste sportievelingen mijd deze sportschool en zoek een betrouwbare sportschool. Deze jongens zijn alleen uit op je geld.

Alle klachten die gemeld zijn door SK 1983