Klacht: opzeggen abonnement

op 14 februari 2018 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

meerdere malen telefonisch kontakt gehad met klantenservice ivm opzeggen.. Alles ging mis, hoopt nu eindelijk alles is stopgezet. Moet nog wel voor 2de keer 20 euro betalen. Begrijp er niets van maar ben het helemaal beu. Zeer slechte ervaringen met jullie krant. Ga dit ook verder melden aan een ieder in mijn omgeving. Geen goede reclame denk ik.

Gewenste Oplossing:

Totaal niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door varkenmarkt