Klacht: opzeggen abonnement

op 02 oktober 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 2 oktober 2017 zeg ik telefonisch mijn abonnement op welke op 6 oktober verlengd zou gaan worden. Wat een onzin dat ik tot 7 januari 2018 moet blijven betalen. Schrap mij van de lijst, breng geen krant en ik hoef geen geld meer te betalen. Overigens veel te veel bleek, de medewerker van de klantenservice kon me zo maar per direct meer dan 20% korting geven!!!!!

Gewenste Oplossing:

Graag stoppen met die onzin, contract per 6 oktober beëindigen, heb jaren lang mijn abonnement betaald en ook de hoofdprijs blijkt nu!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R vd Starre