Klachten over Optimus Mobile GmbH

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Optimus Mobile GmbH zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Optimus Mobile GmbH in de categorie SMS Diensten

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ongewenste criminele praktijken MyQuiz2Win

Klacht van op 13 december 2013 over Optimus Mobile GmbH in de categorie SMS Diensten

Helaas ben ik de dupe geworden van oplichting en ik baal als een stekker dat ons dit niet eerder is opgevallen. Mijn vriend was mijn facturen aan het bekijken, omdat hij de maandelijkse bedragen t.o.v. mijn verbruik steeds erg hoog vondt. Na... Lees meer

Opgelicht vanaf april tot nu

Klacht van op 08 oktober 2013 over Optimus Mobile GmbH in de categorie SMS Diensten

Voor mijn studerende zoon heb ik een gsm-abonnement lopen via Vodafone. Toen ik heb laatst aansprak op zijn dure telefoonrekening zijn we allebei geschrokken van de bedragen die steeds afgeschreven worden voor een sms-service, waarvoor hij nooit toestemming heeft gegeven.... Lees meer

3331 SMS oplichting

Klacht van op 01 juni 2013 over Optimus Mobile GmbH in de categorie SMS Diensten

Mijn dochter heeft een survey ingevuld via https://gameandcheats.org/moviestarplanet-hack-moviestarplanet-cheat/, via hier kwam ze terecht op https://www.master-quiz.nl/ Hierdoor is ze ongewild lid geworden van een SMS dienst welke 12 euro per week in rekening brengt voor het verzenden van 4 SMS'jes. Haar prepaid... Lees meer