Klacht: Optimel Vla (De Meent Papendrecht)

op 10 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het wekelijks niet aanwezig zijn van Optimel vanille vla.
Diverse keren, hier in de winkel een opmerking over gemaakt of schriftelijk een klacht ingediend, het haalt allemaal niets uit. Structureel probleem wat men steeds in woorden zal gaan oplossen. De praktijk is, dat ik tientallen keren voor een leeg vak sta. Je voelt je gewoon niet serieus genomen door de Jumbo. En is dit het enige product waar ik regelmatig voor een leeg vak sta, absoluut de lijst is eindeloos, maar deze springt er met kop en schouders boven uit.

Gewenste Oplossing:

Als het product wat je wilt kopen gewoon aanwezig is.
Incidentele manco's, ga ik niet over klagen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henk04knook