Klacht: OPPRESSOR VERDWENEN!

op 17 februari 2018 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

1 maand geleden ben ik mijn Oppressor uit het niet kwijtgeraakt. Ik werd offline gegooid daarna ging ik weer online en wou ik mijn Oppressor bellen..toen kwam ik erachter dat het er niet meer was? Heb mijn probleem gemeld bij rockstar en ze geven als response dat ik er nooit 1 heb gehad..???? Ik heb zeker voor 3,5miljoen uitgegeven aan de Oppressor en zeker 5 maanden geleden al gehaald! Dus ik sta een beetje machteloos nu.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn Oppressor weer terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JNK