Klacht: opnieuw ontercht aanmelding als wanbetaler

op 12 mei 2017 over Avero Achmea in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iedere maand wordt client onterecht aangemeld als wanbetaler. de betalingsregeling en de maandpremie wordt iedere maand via accept giro betaald , Avero Achmea kan deze betalingen niet vinden en afboeken en stort deze terug .
Daardoor vind iedere maand een onterechte aanmelding plaats als wanbetaler bij het cak .
De heer X afd debiteuren heeft de hoorn op de haak gegooid. ondertussen zijn er vanaf 14/11/2016 de volgende medewerkers mee bezig geweest bij Avero Achmea : X , X , X debiteuren beheer , X debiteuren beheer , X medewerker Debiteuren beheer .
Laatste mail wisseling : Ik maakte een fout
Helaas gaf ik u in ons telefoongesprek verkeerde informatie. Dit was fout.

Wij bieden onze excuses aan
Wij vinden het jammer dat u de afgelopen tijd niet de service kreeg die u van ons verwacht. Het is niet onze bedoeling om zo met onze klanten om te gaan. Wij bedanken u dat u ons dit liet weten. Hierdoor geeft u ons de kans onze service te verbeteren.

Gewenste Oplossing:

Hier is geen oplossing voor , Avero Achmea kan betalingsregeling en een stabilisatieovereenkomst niet kwijt in hun betaalsysteem , debiteuren afdeling geheel afgeschermd via telefoonnummer , 3 x doorverbonden worden met andere afdelingen, front office ziet enkel inkomende gespreken en niet de gesprekken van de debiteuren afdeling

Alle klachten die gemeld zijn door t middelman