Klacht: Oplichting weekendje genieten

op 28 juli 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg deze week een agressief telefoontje van weekendje genieten met de vermelding dat ik een openstaande rekening heb bij hun. Een rekening dat ik vorig jaar al betaald heb. Ik heb een mail terug gestuurd met bewijs dat ik het betaald heb, foto’s van de overschrijving, en screenshot van de overeenkomst. Dit alles met bijbehorende dossiernummer. Nu krijg ik een mail terug, ze willen dat ik het hele bedrag nogmaals over schrijf. Anders sturen ze het door naar de deurwaarder. Nou…. Dus niet

Gewenste Oplossing:

Dat dit bedrijf geen onterechte incasso 's meer kunnen doen. Hun benadering ook veranderd word

Alle klachten die gemeld zijn door Tess123