Klacht: Oplichting, servicenummer doorberekenen dat geen servicenr is

op 26 juni 2017 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wel vaker dat ik iets moet bijbetalen maar nu toch maar erin verdiept. Er is een servicenr doorberekend van 2,67 wat geen servicenr blijkt te zijn. Hierover een bericht gestuurd, vervolgens kreeg ik een chatlink. Daarop geklikt en het probleem uitgelegd, het zou uitgezocht worden en vervolgens krijg ik een venster over hoe ik de dienstverlening heb ervaren. Dit verhaal weer via fb gestuurd naar telfort maar geen reactie. Dan toch maar dubbel gecheckt of het nr idd geen servicenr is en wordt mij verzekerd van niet. Ik ga alle facturen maar even onder de loep nemen. Probleem is nog niet opgelost.

Gewenste Oplossing:

De facturen van steeds 8 onduidelijke paginas moeten kloppend zijn en telfort moet verantwoorden. Ik wil mijn onterecgt betaalde geld terug en een excuses.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C4a