Klacht: oplichting

jochem2017 op 14 augustus 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben gebeld door een persoon op 14-08-2017 dat werkte voor een incasso bureau t.n.v. mediation agency dat ik een bedrag open had open staan bij hun van 199,00 euro omdat ik vorig jaar 2016 iets geboekt moest hebben bij weekendjegenieten.nl voor 79,00 euro toen ik vroeg of hij mij de documenten toe wou sturen toen zei hij dat doe ik niet ze hebben jou genoeg mailtjes toegestuurd om te betalen dat bedrag was afgeboekt en de bank had het weer teruggevorderd zei die persoon ik heb alles nagekeken maar ik kon niks vinden dat die 79,00 betaald was of teruggeboekt was maar ik ken dat hele bedrijf niet laat staan dat ik daar iets geboekt had en als ik vandaag niet die 199,00 betaalde ging het vandaag 14-08-2017 om 17.00 naar een deurwaarder ik kon zowiezo niks boeken omdat ik slecht ter been ben ik ben net een paar weken geleden geopereerd om beetje van de pijn af te komen maar goed ik denk ik bel vanmorgen het bedrijf weekendje weg of ik daar een bedrag of iets dergelijks open had staan als dat wel zo was dan had ik dat wel geweten en betaald maar helaas ik had niets open staan en de medewerker had al meerdere klachten gehad en die zei niets betalen dat zijn oplichters en als u wilt wilt u dan aangifte doen tegen deze oplichters ik zei is goed en de medewerkster zou mij een mailtje sturen dat ik contact met haar heb gehad en dat ik niets open had staan.

Weekendjeweg.nl
BK
Bookit – Klantenservice

Beantwoorden|
Vandaag, 11:10
U
Beste meneer Van Sloten,

Naar aanleiding van het telefonisch onderhoud sturen wij deze e-mail.

Bij deze bevestigen wij dat Weekendjeweg.nl niet in verband staat met “Weekendje genieten”.
Via onze organisatie heeft u geen openstaande betalingen. Wij als bedrijf hebben tegen deze organisatie “Weekendje genieten” aangifte gedaan. Wij willen u adviseren om dit ook te doen.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice

http://www.bookit.nl/images/email/ht-bookit.gif
Van Heuven Goedhartlaan 935a
[email protected]
1181 LD Amstelveen
Phone:
+31(0)20 – 456 42 40
The Netherlands
Fax:
+31 (0)20 – 456 40 50
Weekendjeweg.nl op Twitter Weekendjeweg.nl op Facebook Weekendjeweg.nl op YouTube http://www.bookit.nl/images/email/ht-bewustopreis.pngBewust op reis
Weekendjeweg.nl | Nachtjeweg.nl | Hotelletje.nl | Weekendjeweg.be
BungalowS.nl | BungalowTrips.nl | Kerstmarkten.nl
http://bookit.emsecure.net/images/Van%20alles/Handtekening/WW-cadeaucard.gif
Verwen familie, vrienden of uw zakelijke relaties met de
Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Gewenste Oplossing:

als deze oplichters opgepakt zijn en alle gedupeerden terug betaald zijn die betaald hebben en 20 jaar gevangenisstraf erop zetten en geen 2 weken celstraf of taakstraffen erop zetten hier zijn de meeste straffen veels te mild als ze die zware straffen erop zetten dan zou de criminaliteiten en oplichtingen en andere praktijken wel met 90% afnemen.
ik denk dat er wel meer mensen er zo over denken laat je stem horen als je er ook zo over denkt..

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Weekendje Genieten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Weekendje Genieten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door