Klacht: Oplichters met een grote mond.

op 26 juni 2017 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via canock chase een vordering van gemeentelijke belastingen betaald echter 3 maanden laten nog geen betaling verwerkt bij de gemeente waar het bedrag nog open staat. Neem je contact op met deze mensen zijn ze heel onbeschoft, brutaal. Nu lees ik overal dat ze oplichters zijn en ben ik erg bang waar nu mijn geld is gebleven totaal bedrag van bijna 1400 euro. Volgens hun is het dossier gesloten en is het bedrag al lang betaald aan de gemeente. Op dit betaalde bedrag wat volgens de gemeente niet betaald is komt wel elke dag rente bij.
Ik maak me er echt zorgen over

Gewenste Oplossing:

Als de betalingen verwerkt zijn en ik weet dat mijn geld veilig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Celibol