Klacht: Oplader die niet werkt

op 27 juni 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goededag, ik heb een week geleden een oplader bij de blokker gehaald in Almere muziekwijk. Echter hield de oplader het na 3 dagen al ermee op. Ik ben vandaag teruggeweest om deze lader in te wisselen voor een andere want een lader kan niet na niet eens 3 dagen stuk zijn. De verkoper zei me dat ik de lader niet kon ruilen, hij zei het ook nog eens op een manier dat het hem niks kon schelen. Ik vond dit heel belachelijk, de klant is koning maar daar was niks van te zien. Oplader die stuk is en geld dat ik verspild heb eraan!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terugwillen of een andere oplader krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shanandionne