Klacht: Opgezegd, toch incasso!

op 06 mei 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 2 weken gratis Videoland gekeken en deze online opgezegd voor dat deze 2 weken voorbij waren. Heb er ook een bevestiging van gehad per email. Maxx XS probeert nu telkens geld af te schrijven. Heb de opdracht gegeven deze te blokkeren. Ik wil dat men stopt met incasseren terwijl ik heb opgezegd!

Gewenste Oplossing:

Incasso per direct stopzetten. Ben hun niets verschuldigd voor 2 weken gratis actie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hees1968