Klacht: opgelicht door vakantieveilingen.

eser25 op 19 december 2013 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb medio juli een bod uitgebracht via vakantieveilingen.nl op 15 min lamborghini rijden en gewonnen op 28-07-2013.
Bedrag van 57.50 inclusief alle kosten.waardebon gekregen die ik moet verzilveren. Naderhand heb ik tijdens het verzilveren via trafficcontrol waar vakantieveilingen mee samenwerkt en de ritten verzorgt ook 15 min Ferrari rijden erbij gekocht bedrag van 40 euro. dus in totaal 97.50!!
omdat de Ferrari rit een zogenaamde gereduceerde prijs was omdat ik al een lamborghini rit via vakantieveilingen.nl gewonnen had.dus ik denk nou mooi dan een Ferrari en lamborghini rit! Maar niets blijkt waar van deze malafide en criminele praktijken en samenwerkingsverbanden. Op vakantie veilingen.nl stond dat de ritten ook beschikbaar waren in breda, ik dacht nou dat komt mooi uit, want ik kom uit breda. Vervolgens maak ik een afspraak en tot mijn verbazing staat Breda er niet bij.
Nou dat neem ik maar voor lief en wordt mijn rit in nuenen ingepland op 12-11-2013.
Vervolgens krijg ik in oktober een mail dat de geplande afspraak rit niet door kan gaan en ik nog 4 maanden de tijd heb om een nieuwe rit te boeken.Nu wilde ik iets gaan inplannen en zie ik dat ik ben opgelicht door toedoen van vakantieveilingen.nl want trafficcontrol bestaat niet meer.
alles is gewoon met voorbedachte rade gedaan en in samenwerking.je moet toch weten met wie je in zee gaat als vakantieveilingen.nl!
Ik eis mijn betaling van 97.50 terug van vakantieveilingen.nl omdat zij de bemiddelaar zijn geweest. Als vakantieveilingen niet zou bestaan zou ik nooit op trafficcontrol komen omdat ik gewoon ben gelokt door een fictieve aanbieding/veiling door toedoen van vakantieveilingen.nl en ik door de prijs ben gelokt door vakantieveilingen tot deze oplichtings praktijk. Want voor het bieden heb ik gekeken op de site van trafficcontrol en de prijs van een lamborghini rit was ruim 200,-.
Dat is ook de reden dat ik vakantieveilingen aansprakelijk stel en mijn tegoedbon57.50+40 euro terug vraag.

Gewenste Oplossing:

Ik eis mijn betaling terug van 97.50 en anders ga ik verdere rechtsmaatregelen treffen tegen vakantieveilingen.nl
Mijn ordernummer is 700101004
Waardebonnummer 6711644/132081533

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vakantieveilingen.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Bericht van Vakantieveilingen.nl

10 jaren geleden - Beste heer/mevrouw, Vriendelijk dank voor uw bericht. Helaas hebben wij inderdaad moeten vernemen dat Traffic Control / Experience Gifts failliet is verklaard. Dit is het bedrijf wat onder andere uw arrangement organiseert. Op het moment dat u de veiling won, was de aanbieder nog niet failliet. Van een fictieve veiling is daarom ook geen sprake geweest. Omdat wij pas sinds kort informatie over dit faillisement hebben ontvangen, hebben wij wat tijd nodig om de zaken op orde te stellen. Wij zullen u op de hoogte houden van de verdere verloop. Zodra er bekend is hoe wij de situatie het beste kunnen oplossen krijgt u hier uiteraard bericht van. Om u beter van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om onderstaande gegevens aan ons door te geven via [email protected]. - het e-mailadres waarmee u de veiling heeft gewonnen óf – het bankrekeningnummer waarmee u de veiling heeft betaald óf – het waardebonnummer dat in de oranje balk op uw waardebon staat en – een bevestiging van de reservering bij Traffic Control. Met vriendelijke groet, Lara - VakantieVeilingen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 22 december 2013 om 13:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant informatie gegeven over verdere verloop van de zaak. Voor eventuele extra kosten die rechtstreeks aan de aanbieder zijn betaald kan klant contact opnemen met de curator. Gegevens toegevoegd aan e-mail klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Vakantieveilingen.nl beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door