Klacht: opgelicht door Dycla living

op 25 december 2017 over Dycla Living in de categorie Interieurbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo op 12 december 2017 bestelde ik een tekstbord met opschrift Was het plas of …. Na 27,70 euro te hebben betaald ontving ik een bevestiging van mijn bestelling met ordernr 201 7002 121 Het gaat om een bord met formaat 40op 30 cm kleur bord antacietgrijs en kleur van de letters wit.Tot mijn grote spijt heb ik tot heden nog niets ontvangen ook geen emails of dergelijke meer ontvangen over de bestelling,Kan iemand me helpen zodat ik het bestelde en het betaalde toch nog toegestuurd krijg aub? Alvast bedankt!Grtjs Terry sneyers

Gewenste Oplossing:

hopelijk krijg ik het bord alsnog toegestuurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dycla Living

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dycla Living nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dycla Living in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dycla Living een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dycla Living

Heeft op 14 augustus 2018 om 13:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door siebeke