Klacht: Opgelicht dmv vaag telefoontje

op 14 februari 2018 over VakantieGarant in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben tijdens mijn werk gebeld over een aanbieding van vakantie Garant. Helaas door drukte op mijn werk niet goed opgelet. Het telefoongesprek duurde veel te lang. Was in de veronderstelling dat zij mij een aanbieding wilde sturen. Achteraf blijk ik eegens ja op gezegd te hebben. De betreffende mail (die ik binnen twee weken had moet annuleren) heb ik niet ontvangen. Misschien dat deze in mijn spam terecht is gekomen, dat kan ik niet met zekerheid zeggen. De facturen zijn wel gewoon in mijn in-box terecht gekomen en daar heb ik een reactie op gegeven. Nu dwingen zij me om te betalen en anders komt er ook nog een boete bovenop.

Wat kan ik doen? Ik hoop dat jullie kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,
Laura Stuifbergen

Gewenste Oplossing:

Als ik niet hoef te betalen voor iets wat ik helemaal niet wil.

Alle klachten die gemeld zijn door Laura72