Klacht: Openstaande bedrag

op 01 oktober 2016 over Focum Commerce B.V. in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met deze brief wil ik doorgeveb dat ik klacht heb. Van de week had een brief ontvangen daar staat datik moet 57.45 euro betalen dat 40 euro is incassokosten . Dat vind ik zoo vervelend want ik heb mijn alle boeken ingeleverd wat ik allemaal ontvangen van van dijk educatie en opeens krijg ik dit brief dat moet zooveel betaald worden. Als ik had geen boeke ingelevrd had dan moesten zy brief sturen ik heb niks van hun gekrijgen . Ik wil niet betalen.
Klantnummer AS6168
FACTUURNUMMR 16060352
Y. ACAR
CITERSTRAAT 92 2287 ER RIJSWIJK

Gewenste Oplossing:

Als ik geen boek ingelerverd had dan moesten zy brief sturen ik wil geen incassokosten betalen ik ben tevreden als ik geen incasso kosten betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Focum Commerce B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Focum Commerce B.V. over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Focum Commerce B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yusf