Klacht: Op vakantie zonder bagage

op 06 augustus 2017 over Air berlin in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 4 aug 2017 vanaf Düsseldorf naar Orlando gevlogen. Bij aankomst blijkt dat er 150 stuks bagage waaronder de onze is achtergebleven op Düsseldorf. Air Berlin kan niets mededelen over waar de bagage intussen is en werkt nergens aan mee. Wij zijn nu op ons vakantie adres volledig zonder bagage, kleding, toiletspullen etc.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik uiterlijk vandaag nog op mijn vakantieadres de ontbrekende bagage ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Air berlin

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Air berlin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dogge