Klacht: Oog make up remover

op 23 mei 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo

Laatst was ik bij de Etos, onee de oog make up remover vh eigen merk op olie basis allemaal uitverkocht. Bij 3 Etos winkels geweest… De verkoopster in 1 vd winkels kon mij garanderen dat alleen de verpakking veranderd zou worden. Ik was blij want ik kan namelijk alleen tegen deze, overal krijg ik uitslag van.
Na weken had ik eindelijk weer mijn oog make up remover. Na twee dagen kreeg ik last van jeukende oogleden en het is alleen maar erger geworden. Ik heb het nu 1,5 week gebruikt en ik wordt nu s ochtends wakker met dicht geplakte ogen.
Mijn oogleden zijn helemaal droog en branderig.
Is er nog een mogelijkheid om de oude flesjes te krijgen?

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik nog wat van die oude kan kopen, ik zal op zoek moeten naar een nieuw alternatief.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roelie1983