Klacht: Onzorgvuldig afwijzen opvang na afloop AOV

op 27 juni 2016 over Werkzaak Rivierenland in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ambtenaren waren goed voorbereid op mijn komst en mijn vraag. Ondanks duidelijke briefing vooraf, moest men ter plekke toch zich alsnog gaan oriënteren op mijn vraag. Na beraad kreeg ik te horen dat ik niet 3 jaar WW getrokken heb en daardoor niet in aanmerking kom voor een uitkering. Mijn perspectief is dus een gat van ruim 7 jaar tot aan pensioen.
Bijlage schets de situatie en de vragen die ik heb.
Nb: Werkzaak Rivierenland is een instantie die voor de Gemeente Tiel deze belangen behartigd.

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord krijg op mijn vragen. Dan weet ik waar ik aan toe ben en / of waar ik naar toe moet.

Alle klachten die gemeld zijn door Hombergh5