Klacht: onvriendelijk personeel.

op 29 januari 2014 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag naar het filiaal in hoogvliet te binnenbaan geweest voor aanbiengs product wat er niet was heb aan medewerker gevraagd of het nog binnen komt ze zei ik heb het gezien in de magazijn maar ga kijken wanneer we er bij kunnen meteen zegt een leiding gevende nee morgen pas en op een onvriendelijk manier nog als je alleen daarvoor komt laat ik je uit zo zijn we direct het winkel uit gegaan.

Gewenste Oplossing:

Dat de leiding gevende excuses aan bied voor haar gedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bas vd Heijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bas vd Heijden nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angelaharnam@hotmail.com