Klacht: Onvriendelijk personeel

op 22 december 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging van de mc donald cadau site broodjes bigmac halen liet mij telefoon zien.Het meisje wat er achterstond zei niet op een vriendelijke manier om je bon te activeren wat was dat een bitch hoe ze dat vroeg niet normaal.Ik werk ook in een winkel en ik hoef dat niet te doen op zo manier.En de bigmac waren nog koud ook wat ik erg jammer vond

Gewenste Oplossing:

Dat ik netjes te woord wordt gestaan en dat de bigmac warm zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pieta verhoeven