Klacht: Onvriendelijk en onbeschoft peroneelslid

op 28 april 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het gaat over een incident met een kassabediende bij Jumbo Foodmarkt, Rat Verleghstraat in Breda op 27 april. Na het ontvangen van een kasticket (17:53:24) meende ik dat er een fout gemaakt was in de korting van een actie. Omdat er geen klanten stonden te wachten bij de scankassa’s vroeg ik aan de jonge dame die als tweede van de hoofdingang zat of ik een even een vraag mocht stellen.
Ik werd op een luide manier afgeblaft dat het sterk ging afhangen van mijn vraag. Vervolgens heeft ze correct gehandeld door bij een collega te informeren en vervolgens alweer zeer boertig door mij de rug toe te keren wanneer ze de informatie had meegedeeld. Er stonden geen klanten te wachten aan haar kassa. Het zal dus niet aan de werkdruk van dat moment gelegen hebben.

Gewenste Oplossing:

Een verontschuldiging van de persoon in kwestie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr. Pels