Klacht: onveilig gerepareerd /slechte service garage

op 25 mei 2016 over Opel in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij rijden een Opel Corsa uit 2011 van Hekkert Roermond en de auto hapert al 5 jaren als het gaat om perfekt rijden op LPG. Tot twee toe werd in het buitenland middels pechhulp en reparatie een nieuwe bobine met onderdelen ingebouwd terwijl de auto in een 5 jaren onderhoudsplan zit.
Dit is een grote farce en dat geldt ook voor de service van garage een hele hoop bla bla en social media gedoe maar eenvoudige service is er niet meer bij. Teleurstellend de auto wordt verkocht zodra deze 5 jaar wordt.nooit geen Opel meer op ons adresen zeker geen Hekkert.

Gewenste Oplossing:

Indien een andere garage of Opel mijn probleem zou aanhoren ik hoef geen compensatie voor de duizende Euros aan schade en ik zal ook geen schadeadvokaat contracteren om het onveilige rijden te claimen. Deze energie zal ik sparen .
Maar gewoon je zakelijke afspraak nakomen zonder gekonkel en verstopgedrag dat is wat ik wil

Alle klachten die gemeld zijn door theo coort