Klacht: Ontvangen van producten inclusief factuur zonder het plaatsen van een order

op 23 december 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het voorjaar van 2017 heb ik van de firma LuxStyle dmv een facebookadvertentie producten ontvangen zonder dat ik deze heb besteld. De factuur kreeg ik er wel bij. Na diverse mailtjes word ik nu benaderd door een incassobureau genaamd IO international connections. Momenteel vorderen zij 69,85 eur. En als ik direct 50.00 eur overmaak dan accepteren ze dat ook. Mocht ik nog steeds niet betalen dreigen ze er een gerechtelijk geschil van te maken.

Gewenste Oplossing:

Vorderingsacties beëindigd zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sybo11