Klacht: ontslag tijdens ziekte

op 03 mei 2017 over Manpower in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geen verlenging gekregen tijdens mijn ziektemelding maar ook geen duidelijkheid wat er nu verder zou gebeuren. Ik vraag om een brief voor uitdiensttreding en die krijg ik niet. het is toch heel raar dat een werkgever niet de info wil verstrekken wanneer ik ziek ben geweest, wat de reden is geweest van de ziektemelding, hoelang deze ziekte geduurd heeft en niet eens een keer gebeld hoe het ging. alleen maar zelf bellen hoe het ervoor stond en de lef hebben nadat ik 1x niet gebeld te hebben mijn niet uit te betalen voor die ene week !

en ze maken je geld over en dan zeggen ze oeps sorry fout en dan houden ze je voor de gek

Gewenste Oplossing:

nergens mee want ze kijken niet naar iemand die beter wilt worden maar alleen uit stink kantoor domme mails sturen waar niemand wat aan heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Manpower

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Manpower nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jc4you