Klacht: Onthouden van boek bij afsluiten proefabo

op 26 augustus 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Proefabo afgesloten en de toezegging van AD ook via e-mail zwart op wit dat er een boek kosteloos wordt toegezonden binnen de proefperiode van bovengenoemde krant, het bewuste boek is nog steeds niet gearriveerd.
Inmiddels 6 weken verder. Na e-mail en telefonisch contact geen resultaat
dit is een typisch voorbeeld van consumenten misleiding naar mijn mening.
Als je iets beloofd moet je dit ook nakomen. Of ben ik te naief en heb ik niet in de gaten dat ik belazerd wordt door het Algemeen Dagblad. Je zou denken dat je erg zuinig moet zijn op mensen die mischien vaste klant zouden willen worden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer boek in huis is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thomas Dekker