Klacht: Ontevreden over support Office Professional Plus 2010

op 03 juli 2017 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een update van office werkt een deel van office niet meer goed. De Bak-up schijf vraagt om een product-code die ik 4 jaar na aankoop niet meer heb. Volgens Microsoft moet ik terug naar de winkel, want de codes op de schijf zijn onvoldoende om iets na te kunnen gaan. Te gek voor woorden om problemen die door Microsoft worden veroorzaakt af te schepen op wederverkopers.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuwe product-code zodat ik de problemen die door Microsoft zijn veroorzaakt op kan lossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ejkoppe@planet.nl