Klacht: onterechte vordering

op 01 augustus 2017 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
een hele tijd geleden heb ik een bekeuring gehad die onterecht is ik heb deze met bewijs naar jullie toegezonden. nu tref ik ineens een kaartje aan waarin men beslag wil leggen op iets wat niet te lezen is. Ik vraag u vriendelijk doch dringend deze zaak te schrappen het gaat over aanslagnr 200816144102128 met vriendelijke groet.

Gewenste Oplossing:

als deze bon geschrapt word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j horsten