Klacht: Onterechte kosten berekenen

op 31 mei 2016 over Hakort & partners in de categorie Juridisch

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een brief van Hakort ontvangen met een bedrag wat ik moest betalen. Hierbij ook veel onrechtmatige kosten bijgerekend. Daatover gebeld en mevrouw gaf schoorvoetend toe dat ik deze niet moest betalen. Daarna wel gelijk onder druk gezet om direct te betalen anders gerechtelijke procedures.

Gewenste Oplossing:

Dat dit soort bureaus aangepakt worden. Zullen genoeg mensen zijn die hier wel in trappen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hakort & partners

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hakort & partners nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boosopzulke