Klacht: ONTERECHTE KLACHT GRAAG VERWIJDEREN SVP

op 27 juli 2016 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De klacht met als titel “onwil meewerken tickets annuleren” was achteraf gezien compleet onterecht. Tickets4U heeft goed gehandeld en heeft de tickets kosteloos geannuleerd. Ik heb de klacht verwijderd. Ik zie het ook niet als ik ingelogd ben, dus lijkt het ook verwijderd te zijn,maar als je googled staat ie er nog. Meneer Robin zou u daar wat aan kunnen doen of duurt het even voordat het van de site verdwijnt?
Ik hoor graag van u

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peterjordaan