Klacht: onterechte factuur

op 17 april 2019 over Call2collect in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

toen energieflex door de ACM failliet ging werd ik zonder mijn toestemming bij innova over de schutting gegooid op 1 nov 2018. op 2 nov 2018 ben ik overgestapt naar een andere energieboer. ik krijg voor die nog geen 48 uur dat ik bij innova zat een eindafrekening van ze van 206.65 euri. terwijl ik aantoonbaar 2x 160 euri aan ze heb betaald. die eindafrekening is bizar.

Gewenste Oplossing:

excuus van innova voor onredelijke eindafrekening in terugroepen incassoboer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Call2collect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Call2collect in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Acsas