Klacht: Onterechte betaling

op 13 september 2017 over Buy 2 Fly in de categorie Spaarprogramma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd zonet gebeld door een incasso burea Mediation Agency BV inverband met een openstaand bedrag van 1j van buy 2 fly dat ondertussen €190 bedraagt. Ze vroegen me deze zo snel mogelijk te betalen of anders komt er een deurwaarder. Is dit nu echt of niet want ik weet van niets en het komt redelijk vaag over want als je bedrag van 1j hebt moet je toch meerdere brieveb gekregen hebben enz? En stuurden me erna een sms nl deze:

Wij verzoeken u het openstaande bedrag van 190 euro aan ons over te maken op rekening iban: NL53ABNA0248XXXXX4 bic:ABNANL2A t.n.v. Mediation Agency BV Hierbij het emailadres waar u de betalingsbewijs naar toe kunt mailen administratie@mediationagencybv.com

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weet of dit echt is of een valse incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Buy 2 Fly

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Buy 2 Fly nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tomas dh