Klacht: Onterechte betaling

op 17 augustus 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op Facebook zag ik een advertentie met gratis maskers. Er stond dat ik me e-mailadres moest invullen, dat deed ik. Vervolgens kreeg ik een week later een pakket met die maskers met een factuur dat ik 94 euro moest betalen. Ik schrok ontzettend erg. Ik besloot om het pakket terug te sturen en me naam en adres weg te krassen op dat pakket. Na mijn vakantie zag ik weer een brief met een factuur dat ik 10 euro meer moet betalen. Ik weiger om zn bedrag te betalen waar ik niet mee in heb gestemd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer dat bedrijf mij met rust laat en dat ik dat bedrag niet meer hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Luxstyle.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Luxstyle.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Luxstyle.nl

Heeft op 18 augustus 2017 om 20:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Romaisae2000@hotmail.com