Klacht: Onterechte annuleringskosten

op 29 mei 2020 over Voordeeluitjes.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door plotselinge opname in ziekenhuis van mijn vrouw moest ik hotel annuleren . Heb ik bijna 2 weken van te voren proberen te doen . 45 minuten aan telefoon gehangen , niemand neemt op . E-mails gestuurd geen reactie . Via whatsapp .. ja vandaag antwoord .. u moet 35 % betalen . Bij hotel staat gratis annuleren .. bij ons niet zeggen .. had u maar moeten bellen .. Tja die nemen dus niet op .

Gewenste Oplossing:

Geen annuleringskosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Voordeeluitjes.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Voordeeluitjes.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door VanAbbe