Klacht: Onterechte afschrijving van € 5 per week

op 16 augustus 2017 over global media bv in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er word via mijn telefoon abonnement sinds 17-11-2012 geld in rekening gebracht met de omschrijving op factuur ” telefonische betaling” ik ben altijd in de veronderstelling geweest dat dit voor telefonisch bankieren was.
Ik eis mijn geld terug omdat ik nooit toestemming heb gegeven voor deze dienst.
Ook heb ik gebeld met het telefoon nummer van global bv om het abonnement op te zeggen.
Dit kan via een keuze menu maar gezien de reacties van mede gedupeerde heb ik mijn twijfels of dat is gelukt vandaar dat ik het via deze weg probeer. Zou niet weten hoe ik anders mijn geld terug kan krijgen. Met vriendelijke groet Maikel Geurtz

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als dit abonnement kan worden beëindigd en ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar global media bv over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door GEurtz2980