Klacht: onterechte afkeuring door keurmeester

op 27 juni 2016 over RDW in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevr,

Hierbij wil ik een klacht indienen over een de keurmeester J. Kuiphuis die vanmorgen bij mij een herkeuring heeft uitgevoerd, nadat ik deze heb afgemeld. Hij heeft mij 3 strafpunten gegeven voor een claxon die het niet doet. Dit vind ik buitenproportioneel. Overigens de claxon deed het wel. Ik heb 1 minuut nadat hij vertrokken is bij mij, de RDW gebeld, met het verzoek dhr. Kuiphuis te vragen om terug te komen. Hierop werd ik meerdere malen in de wacht gezet om uiteindelijk niet teruggebeld te worden. Ik ben zeer ontstemd over de gang van zaken en ga niet akkoord met deze zware straf. Vooral omdat de claxon wel degelijk functioneert.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dhr. Kuiphuis met mij contact opneemt om dit bespreken en de strafpunten alsnog terug te draaien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RDW

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RDW nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aziz Can