Klacht: onterecht verzenden van facturen

op 03 september 2016 over Graydon in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

begin dit jaar een overeenkomst fixed fee aangegaan met Graydon. Vervolgens kreeg ik een nota voor door mij opgevraagde informatie, waarop ik heb gereageerd, staat nu als dispuut op mijn aanmaning. Begin augustus wederom een nota ontvangen voor ingewonnen informatie ondanks het feit dat ik een fixe fee overeenkomst heb voor een jaar waarvan de totale jaarkosten begin dit jaar zijn voldaan.

De door Graydon verstrekte informatie is niet actueel en bevatten veel verouderde mitsdien niet correcte gegevens. On acceptabel voor de prijs die je voor deze informatie moet betalen.

Ik krijg nota’s en aanmaning waar ik vervolgens op reageer per email, naar algemeen service email adres en mijn accountmanager, geen enkele reactie retour.

Vandaag heb ik mijn contract per direct opgezegd.

Ben zeer ontevreden over dit bedrijf en zal zeker dit bedrijf niet adviseren.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als mijn contract per direct wordt beëindigd en mij betaalde fee wordt geretourneerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Graydon over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Graydon in behandeling genomen

Bericht van Graydon

1 maand geleden - Geachte mevrouw Nijland, Uw klacht is in behandeling genomen door onze afdeling informatie. Zodra wij een antwoord hebben ontvangen zullen wij u hier zo snel mogelijk verder over informeren. Met vriendelijke groet,

Alle klachten die gemeld zijn door wilma nijland