Klacht: onterecht negatief BSA

op 28 september 2017 over Hogeschool Rotterdam in de categorie Opleiding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze wil ik graag een klacht indienen omdat ik nog steeds in afwachting ben van mijn cijfers.

Zonder deze cijfers kan ik mijn studie niet voortzetten en heb ik een voorlopig onterecht negatief BSA.

Hiernaast wil ik ook een aanvraag doen voor een voorlopige voortzetting zodat ik gebruik kan blijven maken van mywdka en osiris.

Aangezien ik dit jaar de lessen volg en wil blijven volgen.

Ik hoop dat u mij hierbij kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Kahraman Cinar (0936546)

Gewenste Oplossing:

Als ik een voorlopige voortzetting krijg tot mijn punten zijn doorgevoerd en gebruik kan blijven maken van mywdka, webmail en osiris.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hogeschool Rotterdam over deze klacht.

Bericht van Hogeschool Rotterdam

10 maanden geleden - Beste Kahraman, we hebben intern contact opgenomen met de onderwijsmanager van jouw opleiding. Hij laat ons het volgende weten. Op 12 oktober is de BSA ingetrokken en je bent van de meldingslijst afgehaald. Ook zijn je cijfers inmiddels allemaal ingevoerd. Als het goed is, is het allemaal geregeld. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hogeschool Rotterdam in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hogeschool Rotterdam een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hogeschool Rotterdam

Heeft op 17 januari 2018 om 14:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Kahraman, we hebben intern contact opgenomen met de onderwijsmanager van jouw opleiding. Hij laat ons het volgende weten. Op 12 oktober is de BSA ingetrokken en je bent van de meldingslijst afgehaald. Ook zijn je cijfers inmiddels allemaal ingevoerd. Als het goed is, is het allemaal geregeld. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Alle klachten die gemeld zijn door Kahraman93