Klacht: Onterecht geld afgeschreven

op 07 september 2018 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Videoland zijn naaiers geworden. Ik heb een proefperiode gebruikt en netjes optijd mijn abonement opgezegt binnen 2 weken. Nu staat er geld van me rekening afgeschreven 8,99 euro. Ik heb weer ingelogd en zie dat ze aan mijn instelling hebben gezeten dus heb ik weer mijn abo moeten opzeggen. Ik lees dat dit vaker gebeurd bij andere mensen! Waarschijnlijk als ik ze ga bellen komen ze met een storing smoes, wat anders.

Gewenste Oplossing:

Geld terug storten en stoppen met mensen naaien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Romina123